11 Ocak 2011 Salı

Colorado River

Kudretli Colorado Nehri Kaliforniya, Arizona, Nevada, Utah ve Colorado ile kuzeybatı Meksika çalışır. Nehir Hoover Barajı kadar lider kırmızı kayalar ve her iki tarafta da çerçeveleme kanyonları ile 1447 mil (2330 km), için kıvırarak, görmek için muhteşem bir manzara. Colorado Nehri ve, Kaliforniya ve Nevada için önemli su kaynaklarından biri olan şaşırtıcı olmayan bir büyük eğlence hedef's: nehir üzerinde rafting etkinlikleri ve kürek, yürüyüş, bisiklet bulunmaktadır.

yollarından biri gezginler genellikle Colorado Nehri sözde bölgede bulunan siyah volkanik kayalar nedeniyle denilen Siyah Kanyon ziyaret ederek görmek için gel. Kanyonlar Nevada Hoover Barajı doğru Colorado kurşun görkemli, kırmızı toprak oluşumları vardır. Tekne ve Colorado Nehri aşağı kano Siyah Kanyon popüler aktivitelerdir.

Jame's M Robb Colorado River State Park yollar, göller ve tesisleri Colorado Nehri tur yardımı ile, aynı zamanda tam var. Yüzme, balık tutma, rafting, kürek, yürüyüş ve Colorado River State Park'ta kalabalık pleasers vardır. Park Colorado Nehri boyunca beş bölüme ayrılmıştır. Fruita bölümü dağ yollarında tırmanma kırmızı kaya, dinozor siteleri ve olağanüstü doğa yürüyüşü için bilinen parkın taçlandıran zafer vardır.






The mighty Colorado River runs from northwestern Mexico through California, Arizona, Nevada, Utah and Colorado. The river is a spectacular sight to see, meandering for 1,447 miles (2,330 km) with red rocks and canyons framing it on both sides, leading up to the Hoover Dam. The Colorado River is one of the major water sources for California and Nevada, and not surprisingly it's a major recreational destination: activities on the river include hiking, biking, rafting and boating.

One of the ways that travelers most often come to see the Colorado River is by visiting the Black Canyon, so-called because of the black volcanic rocks found in the area. The canyons are majestic, red land formations that lead from Colorado towards the Hoover Dam in Nevada. Boating and canoeing down the Colorado River are popular activities in the Black Canyon.

There’s also the Jame’s M Robb Colorado River State Park, complete with trails, lakes, and facilities that help you tour the Colorado River. Swimming, fishing, boating, rafting, and hiking are crowd-pleasers at the Colorado River State Park. The park is divided in five sections along the Colorado River. The Fruita section is the crowning glory of the park, known for the red rock climbing, dinosaur sites, and exceptional hiking along mountain trails.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder